Parrotz - kumppanisi hybridin hankitaan

https://cdn.buttercms.com/1UemI06TMKfJoiUIJrHg

Parrotz GreenDrive

Haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja ja tukemaan vastuullista ajamista. Parrotzin valikoimista löydät tunnettuja brändejä, jotka haluavat edistää vihreämpää liikennekulttuuria. Kun valitset hybridin, tiedät, että valintasi on vähäpäästöinen ja edistät vastuullista ajamista.

https://cdn.buttercms.com/xFs67TeSZytSrDp8SkBI

Vihreä Tulevaisuus

Jokaista myytyä Parrotz-autoa kohden Taimiteko istuttaa taimen hiilijalanjälkemme kompensoimiseksi. Olemme lisäksi samalla mukana työllistämässä nuoria, sillä taimien istutus tapahtuu 4H-järjestöjen toimesta. Parrotz-asiakkaana olet siis mukana toteuttamassa yhteiskuntavastuuta kasvattamalla Suomen hiilinieluja, sekä työllistämällä nuoria!

https://cdn.buttercms.com/MZSzOV6nS5uW9990r7CR

Latausverkosto

Etsi lähin latauspiste kotisi, työpaikkasi tai kauppakeskuksen läheisyydestä

Miksi hankkia Hybridi?

Valtion tukema autoverotus

Valtion tukema autoverotus

Pienempi käyttövoimavero

Pienempi käyttövoimavero

Halvempi pysäköinti

Halvempi pysäköinti

parrotz news preview

Saako autoon laittaa isommat vanteet?

Monet autoharrastajat ja auton omistajat harkitsevat isompien vanteiden asentamista autoonsa. Isommat vanteet voivat muuttaa auton ulkonäköä ja tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen tyyliin räätälöimiseen. Mutta saako autoon oikeasti laittaa isommat vanteet? Tarkastellaanpa tätä asiaa ja selvitetään mitä kannattaa ottaa huomioon.

parrotz
parrotz news preview

Onko vanteen koolla väliä?

Auton vanteet eivät ole pelkästään ulkonäköä varten - ne vaikuttavat myös auton suorituskykyyn ja ajomukavuuteen. Yksi tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon vanteita valittaessa, on niiden koko. Mutta kuinka suuri merkitys vanteen koolla oikeastaan on? Pohditaanpa tätä kysymystä ja tarkastellaan vanteen koon vaikutuksia.

parrotz
parrotz news preview

Mistä tunnistaa alumiinivanteet?

Alumiinivanteet ovat suosittu valinta monien autoilijoiden keskuudessa niiden keveyden, tyylikkyyden ja suorituskyvyn vuoksi. Niiden käyttö voi parantaa auton kiihtyvyyttä, jarrutuskykyä ja polttoainetehokkuutta. Mutta miten voit tunnistaa alumiinivanteet ja mistä tiedät, että autossasi on juuri nämä kevyet ja tyylikkäät vanteet? Käydään läpi muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua tunnistamaan alumiinivanteet.

parrotz
parrotz phone number

@parrotzsuomi

Ole osa Parrotz-tyyliä, tykkää ja seuraa meitä!

parrotz instagram

Tilaa Uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saat päivityksiä Suomen tyylikkäimmistä autoista

parrotz logoparrotz logo

Järvenpää Showroom

Satukukanpolku 5D, 04430 Järvenpääparrotz address

Ma-Pe 11–18 La 10–15

+358 93 152 4140

Lempäälä Showroom

Areenakatu 7, 37570 Lempääläparrotz address

Ma-Pe 11–18 La 10–15

+358 93 152 4141

parrotz mediaparrotz mediaparrotz media

© 2023 Parrotz | Parrotz-tiimi on joukko kokeneita autoalan ammattilaisia, joka on erikoistunut saksalaisten laatumerkkien autojen personoimiseen ja myymiseen. Kaikki automme käyvät läpi perusteellisen kuntotarkastuksen korjauksineen. Omat osaajamme suunnittelevat ja toteuttavat jokaiseen autoon myös uusia ulkoisia parannuksia. Tavoitteenamme on aina teknisesti ja tyylillisesti toimiva auto.