whatsapp icon
parrotz hero

Parrotz - kumppanisi hybridin hankitaan

[object Object]

Parrotz GreenDrive

Haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja ja tukemaan vastuullista ajamista. Parrotzin valikoimista löydät tunnettuja brändejä, jotka haluavat edistää vihreämpää liikennekulttuuria. Kun valitset hybridin, tiedät, että valintasi on vähäpäästöinen ja edistät vastuullista ajamista.

[object Object]

Vihreä Tulevaisuus

[object Object]

Latausverkosto

Etsi lähin latauspiste kotisi, työpaikkasi tai kauppakeskuksen läheisyydestä

Miksi hankkia Hybridi?

Valtion tukema autoverotus

Valtion tukema autoverotus

Pienempi käyttövoimavero

Pienempi käyttövoimavero

Halvempi pysäköinti

Halvempi pysäköinti

parrotz news preview

Saako autoon laittaa isommat vanteet?

Monet autoharrastajat ja auton omistajat harkitsevat isompien vanteiden asentamista autoonsa. Isommat vanteet voivat muuttaa auton ulkonäköä ja tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen tyyliin räätälöimiseen. Mutta saako autoon oikeasti laittaa isommat vanteet? Tarkastellaanpa tätä asiaa ja selvitetään mitä kannattaa ottaa huomioon.

parrotz
parrotz news preview

Miten auton akku ladataan?

Auton akun lataaminen on tärkeä osa auton kunnossapitoa ja varmistaa, että autosi käynnistyy luotettavasti ja akku kestää pitkään. Monet meistä ovat ehkä kokeneet ikäviä tilanteita, kun auton akku on tyhjentynyt eikä auto käynnisty. Onneksi auton akun lataaminen on helppoa ja voit tehdä sen itse ilman erityisiä taitoja tai työkaluja. Tässä blogikirjoituksessa tarkastelemme, miten auton akku ladataan oikein.

parrotz
parrotz news preview

Miten auton sisätilanlämmitin toimii?

Auton sähkökäyttöinen sisätilanlämmitin on nykyaikainen ja tehokas ratkaisu pitämään auton sisätilat miellyttävän lämpiminä erityisesti kylminä talvipäivinä. Se tarjoaa mukavuutta ja käytännöllisyyttä, sillä auton voi esilämmittää ilman, että moottori tarvitsee olla käynnissä. Mutta miten tämä sähköinen ihme oikein toimii?

parrotz
parrotz instagram
parrotz phone number

@parrotzsuomi

Ole osa Parrotz-tyyliä, tykkää ja seuraa meitä!

Tilaa Uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saat päivityksiä Suomen tyylikkäimmistä autoista