whatsapp icon
parrotz hero

Parrotz - kumppanisi hybridin hankitaan

https://cdn.buttercms.com/1UemI06TMKfJoiUIJrHg

Parrotz GreenDrive

Haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja ja tukemaan vastuullista ajamista. Parrotzin valikoimista löydät tunnettuja brändejä, jotka haluavat edistää vihreämpää liikennekulttuuria. Kun valitset hybridin, tiedät, että valintasi on vähäpäästöinen ja edistät vastuullista ajamista.

https://cdn.buttercms.com/xFs67TeSZytSrDp8SkBI

Vihreä Tulevaisuus

https://cdn.buttercms.com/MZSzOV6nS5uW9990r7CR

Latausverkosto

Etsi lähin latauspiste kotisi, työpaikkasi tai kauppakeskuksen läheisyydestä

Miksi hankkia Hybridi?

Valtion tukema autoverotus

Valtion tukema autoverotus

Pienempi käyttövoimavero

Pienempi käyttövoimavero

Halvempi pysäköinti

Halvempi pysäköinti

parrotz news preview

Akun irroitus, kumpi napa ensin?

Auton akun irrottaminen on toimenpide, joka saattaa joskus olla tarpeen esimerkiksi akun vaihdon, huollon tai muiden sähköjärjestelmän töiden yhteydessä. Kun irrotat auton akkua, on erittäin tärkeää noudattaa oikeaa turvallisuuskäytäntöä ja oikeaa järjestystä napaisten irrottamiseen. Monet ihmiset saattavat pohtia, kumpi napa tulisi irrottaa ensin, jotta toimenpide olisi turvallinen ja riskitön. Tässä blogikirjoituksessa käsittelemme juuri tätä aihetta ja annamme selkeät ohjeet auton akun napojen irrottamiseen.

parrotz
parrotz news preview

Miten auton akku ladataan?

Auton akun lataaminen on tärkeä osa auton kunnossapitoa ja varmistaa, että autosi käynnistyy luotettavasti ja akku kestää pitkään. Monet meistä ovat ehkä kokeneet ikäviä tilanteita, kun auton akku on tyhjentynyt eikä auto käynnisty. Onneksi auton akun lataaminen on helppoa ja voit tehdä sen itse ilman erityisiä taitoja tai työkaluja. Tässä blogikirjoituksessa tarkastelemme, miten auton akku ladataan oikein.

parrotz
parrotz news preview

Miten auton sisätilanlämmitin toimii?

Auton sähkökäyttöinen sisätilanlämmitin on nykyaikainen ja tehokas ratkaisu pitämään auton sisätilat miellyttävän lämpiminä erityisesti kylminä talvipäivinä. Se tarjoaa mukavuutta ja käytännöllisyyttä, sillä auton voi esilämmittää ilman, että moottori tarvitsee olla käynnissä. Mutta miten tämä sähköinen ihme oikein toimii?

parrotz
parrotz instagram
parrotz phone number

@parrotzsuomi

Ole osa Parrotz-tyyliä, tykkää ja seuraa meitä!

Tilaa Uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saat päivityksiä Suomen tyylikkäimmistä autoista