whatsapp icon

Parrotz x Tinze

Tinzen ja Parrotzin yhteistyö: Parrotz ja Tinze aloittivat yhteistyön syksyllä 2021. Molemmat osapuolet olivat todella iloisia tästä yhteistyöstä, sillä Parrotz ja Tinze on vähintäänkin ‘’perfect match’’.

parrotz hero

Tinzen ja Parrotzin yhteistyö: Parrotz ja Tinze aloittivat yhteistyön syksyllä 2021. Molemmat osapuolet olivat todella iloisia tästä yhteistyöstä, sillä Parrotz ja Tinze on vähintäänkin ‘’perfect match’’.

Molemmat uniikkeja, kauniita ja näyttäviä.

Tinze reissaa ympäri Suomea työnsä puolesta, mutta ei ole koskaan ostanut itse autoa. Tinzen ensimmäinen, ja ainut, auto olikin 8-vuotiaana kilpailusta voitettu kultainen Toyota Yaris. Auton omistaminen merkitsee Tinzelle arjen helpottumista, ja vapautta reissata omien aikataulujen mukaisesti.

“Sillä mä rundasin sitten ympäri Suomea siitä asti, kun mun twerkkiura alkoi”, Tinze nauraa.

Nyt kultainen Yaris kuitenkin vaihtuu ainakin hetkeksi tummansävyiseen Mercedes Benz GLE-maasturiin, sillä Tinze pääsee  yhteistyön myötä testailemaan Parrotzin valikoimasta löytyviä autoja.

Auton kyytiin mahtuvat myös varmasti kaikki Tinzen kuljettamat tavarat, oli kohteena sitten kuvauspaikka tai tanssitreenit.

“Vaikka olen itse tällainen 150-senttinen, niin minulla on aina ihan hirveästi tavaraa mukana”, Tinze nauraa.

Yhteistyön sujuvuus Parrotzin kanssa saa Tinzeltä kiitosta.

Tinze kertoo ammattitaitoisuuden, hyvän palvelun ja kuuntelemisen taitojen olevan hänelle tärkeimpiä asioita, joita hän toivoo automyyjältä. Nämä kriteerit täyttyivät Tinzen silmissä Parrotzin kohdalla.

 “Kaikki on mennyt ihan tosi ihanasti, aivan ihana energia, ihania tyyppejä”, Tinze hehkuttaa. Parrotzin ammattitaitoiset myyjät huolehtivat siitä, ettei asiakkaan tarvitse olla autofanaatikko löytääkseen itselleen sopivan auton.

Parrotzin tarkat laatukriteerit osaltaan varmistavat sitä, että uusi auto on uudelle omistajalleen mahdollisimman huoleton. “He siis auttaa kyllä myös, vaikka ei olisi mikään autoekspertti!”, Tinze naurahtaa.

“He ovat kaikki ihan tosi ammattitaitoisia, ja kuuntelevat asiakkaan toiveita. Kaikki tehtiin aina mun toiveiden mukaan”, Tinze kiittelee.

.

Tinzen ja Parrotzin yhteistyön parhaita osia on ehdottomasti ollut super lahjakkaan Tinzen koreografia Showroomiltamme. Pääset katsomaan videon tästä!

parrotz instagram
parrotz phone number

@parrotzsuomi

Ole osa Parrotz-tyyliä, tykkää ja seuraa meitä!

Tilaa Uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saat päivityksiä Suomen tyylikkäimmistä autoista