Parrotz-Tarina

parrotz hero
https://cdn.buttercms.com/1B8l1QYxQO6sP1g7T2Ed

Autoja, joita oikeasti haluat

Me Parrotzilla haluamme, että asiakkaamme tuntevat olonsa uniikiksi ja nauttivat jokaisesta ajominuutista. Auton ostaminen voi olla aikaa vievä prosessi, kun ei tiedä tarkalleen minkä auton haluaa. Myyntitiimimme tekee kaikkensa, jotta auton ostaminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa. Opastamme myyntiprosessin läpi ja tarjoamme sinulle sopivan ratkaisun rahoitukseen tarvittaessa.

https://cdn.buttercms.com/CibFQn2RTXdzCIQZdLxp

Parrotz Tarina

Tiimillämme on yli 10 vuoden kokemus autojen kustomoinnista sekä myynnistä. Rakennamme jokaisen Parrotz-auton omassa toimipisteessämme. Kaikki alkoi siitä, kun tajusimme, että kalliin auton ostamisen sijaan asiakkaamme voisivat ajaa halvemmilla autoilla, jotka näyttävät yhtä hyvältä. Tämän takia Parrotz aloitti autojen kustomoinnin, jotta sinä voisit ajaa uniikilla autolla, jonka omistaminen tuntuu erityiseltä.

Myyntimme keskittyy Saksalaisiin premium-merkkeihin. Autot tuomme pääasiassa Ruotsista, Saksasta sekä muista Keski-Euroopan maista

https://cdn.buttercms.com/FKdvBcdkQR2cHmpbmppE

Matka Pohjoismaiden johtavaksi kustomoitujen autojen kauppiaaksi.

Päämäärämme on olla Pohjoismaisia markkinoita hallitseva kustomoitujen autojen kauppias, joka antaa kaikille mahdollisuuden ajaa tyylikkäällä autolla. Tämän vuoksi keskitymme kehittämään myyntiprosessiamme verkossa, jotta auton ostaminen olisi yhtä yksinkertaista ja helppoa kuin minkä tahansa muun tuotteen.

https://cdn.buttercms.com/KDmyrkJS0eYF72xpfF7Q

Parrotzin Arvot

Asiakastyytyväisyys on meille ykkösasia. Haluamme rakentaa pitkiä asiakassuhteita, emme lyhyitä. Ilman uskollisia asiakkaita ei ole kestävää tulevaisuutta! Olemme autoihmisiä, jotka rakastavat autoja ja erityisesti tyylikkäitä sellaisia. Kaikki mitä teemme autojen rakentamiseen tai asiakkaidemme neuvomiseen liittyen, teemme sen tunteella! Ilmaston lämpenemisen vuoksi haluamme osallistua luonnonsuojeluun ja kantaa kortemme kekoon Pohjoismaisen luonnon suojelemiseksi. Tämän vuoksi istutamme puun jokaista myytyä Parrotz-autoa kohden.

Parrotz Tiimi

Meillä on yli kymmenestä ammattilaisesta koostuva tiimi, jonka haaveena on antaa sinulle elämäsi paras asiakaspalvelukokemus, yksilöllisen auton ohella.

Niklas Sorvala

Niklas Sorvala

Hallinto

+358 50 553 3343

email to Niklas Sorvala message to Niklas Sorvala
Juuso Kainulainen

Juuso Kainulainen

Myyntijohtaja

+358 50 307 0352

email to Juuso Kainulainen message to Juuso Kainulainen
Anton Siltala

Anton Siltala

Myynti - Järvenpää

+358 50 5909 923

email to Anton Siltala message to Anton Siltala
Joona Ranta-Nilkku

Joona Ranta-Nilkku

Myynti - Järvenpää

+358 50 3391 842

email to Joona Ranta-Nilkku message to Joona Ranta-Nilkku
Eero Hautamäki

Eero Hautamäki

Myynti - Lempäälä

+358 50 413 5604

email to Eero Hautamäki message to Eero Hautamäki
Slava Sahharov

Slava Sahharov

Hallipäällikkö

Maxim Vedinov

Maxim Vedinov

Detailing

parrotz instagram
parrotz phone number

@parrotzsuomi

Ole osa Parrotz-tyyliä, tykkää ja seuraa meitä!

Tilaa Uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saat päivityksiä Suomen tyylikkäimmistä autoista