Parrotz-Tarina

parrotz hero
https://cdn.buttercms.com/1B8l1QYxQO6sP1g7T2Ed

Autoja, joita oikeasti haluat

Me Parrotzilla haluamme, että asiakkaamme tuntevat olonsa uniikiksi ja nauttivat jokaisesta ajominuutista. Auton ostaminen voi olla aikaa vievä prosessi, kun ei tiedä tarkalleen minkä auton haluaa. Myyntitiimimme tekee kaikkensa, jotta auton ostaminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa. Opastamme myyntiprosessin läpi ja tarjoamme sinulle sopivan ratkaisun rahoitukseen tarvittaessa.

https://cdn.buttercms.com/CibFQn2RTXdzCIQZdLxp

Parrotz Tarina

Tiimillämme on yli 10 vuoden kokemus autojen kustomoinnista sekä myynnistä. Rakennamme jokaisen Parrotz-auton omassa toimipisteessämme. Kaikki alkoi siitä, kun tajusimme, että kalliin auton ostamisen sijaan asiakkaamme voisivat ajaa halvemmilla autoilla, jotka näyttävät yhtä hyvältä. Tämän takia Parrotz aloitti autojen kustomoinnin, jotta sinä voisit ajaa uniikilla autolla, jonka omistaminen tuntuu erityiseltä.

Myyntimme keskittyy Saksalaisiin premium-merkkeihin. Autot tuomme pääasiassa Ruotsista, Saksasta sekä muista Keski-Euroopan maista

https://cdn.buttercms.com/FKdvBcdkQR2cHmpbmppE

Matka Pohjoismaiden johtavaksi kustomoitujen autojen kauppiaaksi.

Päämäärämme on olla Pohjoismaisia markkinoita hallitseva kustomoitujen autojen kauppias, joka antaa kaikille mahdollisuuden ajaa tyylikkäällä autolla. Tämän vuoksi keskitymme kehittämään myyntiprosessiamme verkossa, jotta auton ostaminen olisi yhtä yksinkertaista ja helppoa kuin minkä tahansa muun tuotteen.

https://cdn.buttercms.com/KDmyrkJS0eYF72xpfF7Q

Parrotzin Arvot

Asiakastyytyväisyys on meille ykkösasia. Haluamme rakentaa pitkiä asiakassuhteita, emme lyhyitä. Ilman uskollisia asiakkaita ei ole kestävää tulevaisuutta! Olemme autoihmisiä, jotka rakastavat autoja ja erityisesti tyylikkäitä sellaisia. Kaikki mitä teemme autojen rakentamiseen tai asiakkaidemme neuvomiseen liittyen, teemme sen tunteella! Ilmaston lämpenemisen vuoksi haluamme osallistua luonnonsuojeluun ja kantaa kortemme kekoon Pohjoismaisen luonnon suojelemiseksi. Tämän vuoksi istutamme puun jokaista myytyä Parrotz-autoa kohden.

Parrotz Tiimi

Meillä on yli kymmenestä ammattilaisesta koostuva tiimi, jonka haaveena on antaa sinulle elämäsi paras asiakaspalvelukokemus, yksilöllisen auton ohella.

Niklas Sorvala

Niklas Sorvala

Hallinto

+358 50 553 3343

email to Niklas Sorvala message to Niklas Sorvala
Anna Santanen

Anna Santanen

Markkinointi

+358 44 2758775

email to Anna Santanen message to Anna Santanen
Mirko Heimala

Mirko Heimala

Myynti - Järvenpää

+358 50 321 2014

email to Mirko Heimala message to Mirko Heimala
Eero Hautamäki

Eero Hautamäki

Myynti - Lempäälä

+358 50 413 5604

email to Eero Hautamäki message to Eero Hautamäki
Rasmus Aarni

Rasmus Aarni

Sisällöntuotanto

+358 50 473 7560

email to Rasmus Aarni message to Rasmus Aarni
Slava Sahharov

Slava Sahharov

Hallipäällikkö

Maxim Vedinov

Maxim Vedinov

Detailing

parrotz phone number

@parrotzsuomi

Ole osa Parrotz-tyyliä, tykkää ja seuraa meitä!

parrotz instagram

Tilaa Uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saat päivityksiä Suomen tyylikkäimmistä autoista

parrotz logoparrotz logo

Järvenpää Showroom

Satukukanpolku 5D, 04430 Järvenpääparrotz address

Ma-Pe 11–18 La 10–15

+358 93 152 4140

Lempäälä Showroom

Areenakatu 7, 37570 Lempääläparrotz address

Ma-Pe 11–18 La 10–15

+358 93 152 4141

parrotz mediaparrotz mediaparrotz media

© 2023 Parrotz | Parrotz-tiimi on joukko kokeneita autoalan ammattilaisia, joka on erikoistunut saksalaisten laatumerkkien autojen personoimiseen ja myymiseen. Kaikki automme käyvät läpi perusteellisen kuntotarkastuksen korjauksineen. Omat osaajamme suunnittelevat ja toteuttavat jokaiseen autoon myös uusia ulkoisia parannuksia. Tavoitteenamme on aina teknisesti ja tyylillisesti toimiva auto.