whatsapp icon

Teemu Hartikainen

Viikko takaperin saimme kunnian toimittaa Parrotz-Jeepin KHL-tähti Teemu Hartikaiselle hänen kotiinsa Kuopioon. Lue koko blogi Teemun Parrotz-kokemuksesta!

parrotz hero

Viikko takaperin saimme kunnian toimittaa Parrotz-Jeepin KHL-tähti Teemu Hartikaiselle hänen kotiinsa Kuopioon. Teemu on KalPa-kasvatti ja selkeästi Kuopio on edelleen the place to be.

Hartikainen tunnetaan fyysisenä pelaajana, joten Jeepin valinta ei sen koon ja käytännöllisyytensä takia ihmettänyt yhtään. 

Jeepit ovat alunperin suunniteltu toisen maailmansodan aikana ns. kevyemmäksi tiedusteluajoneuvoiksi. Jeepeistä ei siis puutu suorituskykyä ja Jeepit usein liitetäänkin seikkailuihin, oli sitten kyse elokuvasta tai historiankirjoista.

Matkalle Kuopioon Järvenpäästä lähti Parrotz-perheen Marika ja kuvaaja Toni: ''Matka taittui rattoisasti, kun alla oli loisto Parrotz-auto ja määränpäässä odotti iloinen asiakas.'' 

Päätimme kysyä, mitä mieltä Teemu oli palvelustamme. 

Miten päädyit ostamaan auton Parrotzilta?

”Selailin autoja netistä ja löysin omiin tarpeisiini käyvän auton. Otin yhteyttä ja hierottiin kaupat saman päivän aikana maaliin.”

Mitä jäi mieleen?

”Sain kaikki kysymäni ja tarvittavat tiedot välittömästi. Auton nopea toimitus kotiovelle ja asioiden vieminen maaliin ripeästi olivat ehdottomasti hyvä kokemus.”Parrotz_Jeep

Mitkä ovat tärkeimmät asiat sinulle autoa etsiessä?

”Tottakai autoa etsiessä haluaa kuulla että huollot autossa ok ja ei mitään suurempia ongelmia löydy. Autoa etsiessä kannattaa käyttää aikaa oman auton etsimiseen ja selvittämiseen hintahaarukkaa, sekä ajokilometrejä.”

Minkälaiseen käyttöön autosi tulee?

”Itselle Jeeppi tulee kesäautoksi. Paljon tulee vedettyä venettä trailerilla ja pääsen liikkumaan sillä myös maastossa johon autoa tarvitsen harrastusten myötä.”

Millainen on unelma-autosi?

”Kyllä varmaankin 60 luvun lopun Mustang on yksi auto mikä on ollut unelmissa ja mietinnässä pitkään. Ei ole oikeanlaista vielä löytynyt.”

Mitä mieltä poikasi oli perheen uudesta Parrotz-autosta?

”Poika oli äärettömän tyytyväinen. Pojan kriteerit autolle olivat maasturi, peräkoukku, vararengas, sekä extrana autossa ollut vinssi oli mieleen!”

Viimeiseksi pohdin hyvää kysymystä koskien jääkiekkouraasi. Valitettavasti en ole alan ammattilainen, niin kysytään, että onko Teemu polkenut koskaan polkupyörää Niiralan Montussa?

”Haha! Kyllä on poljettu pyörää joskus aikoinaan aika reilustikin, mutta ne pyörät ei eteenpäin liikkunut ?”

Olemme Parrotz-tiimin kesken iloisia siitä, että uniikit automme ovat herättäneet kiinnostusta asiakkaissa, jotka selkeästi arvostavat laatua.

parrotz instagram
parrotz phone number

@parrotzsuomi

Ole osa Parrotz-tyyliä, tykkää ja seuraa meitä!

Tilaa Uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saat päivityksiä Suomen tyylikkäimmistä autoista