whatsapp icon

Auton sähköinen huoltokirja

Mikä on auton sähköinen huoltokirja ja miten se toimii? Sähköinen huoltokirja on digitaalinen tallenne kaikista ajoneuvollesi tehdyistä huoltotöista. Se tallentaa tiedot kaikista huolloista ja korjauksista, jotka on autolle on suoritettu uudesta lähtien. Lisätietoja sähköisestä huoltokirjasta saat tästä Parrotz-Blogista

parrotz hero

Sähköinen huoltokirja

Mikä on auton sähköinen huoltokirja ja miten se toimii? Sähköinen huoltokirja on digitaalinen tallenne kaikista ajoneuvollesi tehdyista huoltotöista. Se tallentaa tiedot kaikista huolloista ja korjauksista, jotka on autolle on suoritettu uudesta lähtien. Näiden tietojen avulla voidaan pitaa kirjaa siita, milloin saannollinen huolto tulee tehda, seka mita huoltoja tai korjauksia autoon on aikaisemmin tehty.

Autosi huoltohistorian kirjaaminen on tärkeä osa auton omistamista. Säännöllinen huoltaminen pidentää autosi käyttöikää ja varmistaa sen luotettavan toimivuuden. Sähköinen huoltokirja on myös arvokas resurssi mekaanikoille, jotka työskentelevät ajoneuvosi parissa, jolloin he saavat nopeasti tärkeitä tietoja sen historiasta.

Miten sähköinen huoltokirja toimii?

Sähköinen huoltokirja on online-tietokanta, joka tallentaa kaikki ajoneuvolle tehdyt huollot ja korjaukset. Se tallentaa tietoja, kuten huoltopäivämäärät, ajokilometrit, käytetyt osat ja muut asiaankuuluvat tiedot. Sähköistä huoltokirjaa voivat käyttää mekaanikot tai ajoneuvon omistajat, joilla on siihen lupa.

Mekaanikot voivat tarkistaa sen avulla aiemmat autolle tehdyt työt sekä mahdolliset tulevat aikataulutetut huollot tai korjaukset. Omistajat voivat myös käyttää sähköistä huoltokirjaa tarkastellakseen aiempia korjaustietoja tai suunnitellakseen tulevia huoltoja.

Sähköinen huoltokirja on helppokäyttöinen ja sisältää kattavan tiedot kaikista autollesi tehdyistä töistä. Se sisältää tietoja, kuten milloin kukin palvelu on suoritettu, millainen palvelu on suoritettu ja kuka työn teki. Tämän avulla voit helposti viitata aiempaan korjaukseen tai huoltoon, jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia ajoneuvosi kanssa.

Sähköisen huoltokirjan edut

Sähköisen huoltokirjan avulla voit seurata kaikkia ajoneuvollesi tehtyjä huoltoja ja korjauksia. Perinteisesti näitä huoltokirjoja pidettiin paperimuodossa, mutta tekniikan kehityksen myötä sähköinen versio on tullut saataville. Tässä on joitain etuja, joita saat autosi sähköisen huoltokirjan käyttämisestä:

1. Mukavuus – Sähköiseen huoltokirjaan pääsee käsiksi mistä tahansa Internet-yhteyden kautta. Sinun ei tarvitse huolehtia ison paperikirjan kuljettamisesta mukana tai muistaa, milloin tietyt huollot on suoritettava, koska kaikki tiedot tallennetaan digitaalisesti.

2. Helppo pääsy – Sähköisen huoltokirjan avulla pääset nopeasti ja helposti käsiksi kaikkiin tarvitsemasi tietoihin autosi huoltohistoriasta tai tulevista tapaamisista. Tämä helpottaa mekaanikkojen ja muiden ammattilaisten ongelmien diagnosointia ja ratkaisujen tarjoamista nopeammin kuin jos heidän täytyisi etsiä paperipohjaisesta tietueesta.

3. Automaattiset muistutukset – Sähköisissä huoltokirjoissa on usein automaattisia muistutuksia, jotka hälyttävät, kun tietyt palvelut on suoritettava tai kun tapaaminen on varattava. Tämä varmistaa, että tärkeitä tehtäviä ei jää huomiotta, ja auttaa pitämään autosi sujuvana ajan mittaan.

Kaiken kaikkiaan siirtyminen perinteisestä paperipohjaisesta järjestelmästä sähköiseen versioon tarjoaa lukuisia etuja autosi huoltohistorian seurantaan ja sen varmistamiseen, että säännöllinen huolto suoritetaan aikataulussa. Oletpa sitten tee-se-itse-mies, joka haluaa helposti päästä käsiksi omiin tietoihinsa, tai joku, joka jättää sen mieluummin ammattilaisten tehtäväksi, sähköisen huoltokirjan käyttäminen tekee ajoneuvosi hoitamisesta paljon yksinkertaisempaa ja kustannustehokkaampaa pitkällä aikavälillä!

Hanki sähköisellä huoltokirjalla varustettu yksilö!

Parrotzin valikoimista löydät laajan kattauksen sähköisellä huoltokirjalla varusteltuja yksilöitä. Siirry selaamaan näyttävää ja kattavasti varusteltua valikoimaamme tai ota yhteyttä myyntitiimiimme numerossa +358 93 152 4140 ja asiantuntijamme auttavat sinua mielellään kaikissa auton hankkimiseen liittyvissä kysymyksissä.

Ilmaisella Parrotz-kotiintoimituksella saat uuden autosi kotipihallesi jopa seuraavaksi päiväksi!

Parrotz-Tiimit palvelevat sinua Järvenpään Showroomilla osoitteessa Satukukanpolku 5D, 04430 Järvenpää sekä Lempäälän Showroomilla osoitteessa Areenakatu 7, 37570 Lempäälä. 

parrotz instagram
parrotz phone number

@parrotzsuomi

Ole osa Parrotz-tyyliä, tykkää ja seuraa meitä!

Tilaa Uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saat päivityksiä Suomen tyylikkäimmistä autoista