whatsapp icon

Parrotz kokemuksia

Me Parrotzilla olemme löytäneet avaimet menestykseen käytettyjen autojen myynnissä ja tämähän on tietenkin erinomainen asiakaspalvelu. Tavoitteenamme on Suomen tyytyväisimmät ja Parrotzille palaavat asiakkaat!

parrotz hero

Me Parrotzilla olemme löytäneet avaimet menestykseen käytettyjen autojen myynnissä ja tämähän on tietenkin erinomainen asiakaspalvelu.

Tavoitteenamme on Suomen tyytyväisimmät ja Parrotzille palaavat asiakkaat!

Parrotzin ensimmäinen vuosi on taputeltu ja asiakkaita on ollut oikein mukavasti. Parrotz-perheeseen mahtuu niin opiskelijoita, perheitä, ensiauton ostajia sekä kokeneita autokonkareita.

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille todella tärkeä asia ja haluammekin tarjota kaikille parasta mahdollista asiakaspalvelua. Koemme, että olemme siinä vuoden aikana myös erinomaisesti onnistuneet. Parrotzin asiakaspalauteet ovat olleet pääasiallisesti erittäin positiivisia. 

 

’’Olemme erittäin tyytyväisiä autokauppoihin Parrotzin kanssa. Menimme kaupalle aika niukalti sulkemisajan aikoihin. Myyjällä (Niklas) ei ollut mihinkään kiire, teimme kaupat ilta kahdeksan jälkeen ja käytiin laittamassa sovitusti vielä tankki täyteen. Koko perhe huomioitiin autokaupoilla ja Mercedes lähti matkaan. Auton lisäturvat mielestäni hyvinkin kohtuullisilla hinnoilla.’’ 

- Sami, Mercedes-Benz E350e

 

Toki löytyy myös muutama tapaus jolloin asiakaskokemus ei ole ollut täysi kymppi. Mutta virheistä opitaan ja näillä kerroilla olemme kuitenkin aina tehneet kaikkemme saadaksemme asiakkaan luottamuksen takaisin meille. Kukaan ei ole täydellinen, mutta olemme ylpeitä myymistämme autoistamme ja varsinkin uskollisista asiakkaistamme. 

 

Olemme myös saaneet positiivista palautetta siitä, että kohtelemme jokaista Showroomin ovista sisään astunutta tai meihin yhteyttä ottanutta asiakasta yhtä arvokkaana Parrotz-perheen jäsenenä. Meidän tavoitteena on erottua kaikista muista autokaupoista täyden kympin asiakaspalvelulla. Toivomme siksi, että kaikki palautteet tulevat perille, jotta voisimme jatkuvasti pyrkiä parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen asiakaspalvelussamme. 

 

Parrotzin asiakaspalautteissa mainitaan toistuvasti muun muassa loistava palvelu, laadukkaat autot, etäkauppojen helppous, verkkosivujen selkeys sekä myyntikuvien laatu. 

”Kaupankäynti sujui erinomaisesti verkossa. Autot ovat laadukkaita, hyvin kuvattuja ja hyvät kuvaukset ominaisuuksista ja varusteista.''

- Tommi, BMW 540d 

 

”Henkilökunta oli todella mukavaa ja myymälä viimesenpäälle kunnossa. Kaupanteko onnistui  etänäkin ilman ongelmia. Suositus lähtee kyseiseen paikkaan!''

- Nico, Golf R

 

”Parrotz autoliikkeestä jäi erittäin positiivinen kuva. Asiantuntevien nuorten myyjien kanssa kaupat sujuivat erinomaisesti heti ensimmäisestä yhteydenotosta kauppoihin.

Muutaman päivän jälkeen myyjä laitteli viestiä ja kyseli miten auton kanssa on sujunut, tämä se vasta on asiakaspalvelua jota tänäpäivänä tarvitaan.

Tulevaisuudessa katsastan kyllä Parrotzin tarjonnan ensimmäisenä kun autoa on tarkoitus vaihtaa! ''

- Teemu, Mercedes-Benz GLE 500e

 

Olemme todella ylpeitä, siitä että meidän asiakaspalautteiden keskiarvo on tällä hetkellä 4,7/5. Käy lukemassa Google-arvosteluitamme! Tänne voit lisätä omia Parrotz kokemuksia.

 

 

parrotz instagram
parrotz phone number

@parrotzsuomi

Ole osa Parrotz-tyyliä, tykkää ja seuraa meitä!

Tilaa Uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saat päivityksiä Suomen tyylikkäimmistä autoista