whatsapp icon

Avaimet käteen -palvelupaketit yrityksille

Ajoneuvojen hankinta sekä varustelu yrityksen tarpeiden mukaiseksi on usein kallisarvoista aikaa kuluttavaa puuhaa yrittäjille ja yrityksille. Jo pelkästään yritykselle sopivan ajoneuvon löytäminen saattaa olla haasteellista ja sen jälkeen autoon pitäisi hankkia vielä yrityksen tarpeita vastaava varustelu sekä mahdolliset mainosteippaukset. Yrityksille suunnattu Avaimet käteen -palvelupakettimme toteuttaa tämän kaiken puolestasi ja Parrotzin valikoimista löydät varmasti valtavirrasta positiivisesti poikkeavan yksilön ja yrityksesi saa liikenteessä ilmaista mainontaa.

parrotz hero

Ajoneuvojen hankinta sekä varustelu yrityksen tarpeiden mukaiseksi on usein kallisarvoista aikaa kuluttavaa puuhaa yrittäjille ja yrityksille. Jo pelkästään yritykselle sopivan ajoneuvon löytäminen saattaa olla haasteellista ja sen jälkeen autoon pitäisi hankkia vielä yrityksen tarpeita vastaava varustelu sekä mahdolliset mainosteippaukset. Yrityksille suunnattu Avaimet käteen -palvelupakettimme toteuttaa tämän kaiken puolestasi ja Parrotzin valikoimista löydät varmasti valtavirrasta positiivisesti poikkeavan yksilön ja yrityksesi saa liikenteessä ilmaista mainontaa.

 

Me Parrotzilla haluamme tehdä ajoneuvojen hankinnasta sekä varustelusta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

 

Jo valmiiksi kattava palvelukokonaisuutemme laajenee jatkuvasti ja tarjoamme nykyään asiakkaillemme myös mahdollisuuden varustella ostettavat ajoneuvot juuri teidän yrityksenne tarpeiden mukaiseksi. Kauttamme saat tilattua oston yhteydessä mm. ajoneuvojen mainosteippaukset, lisälämmittimet, vetokoukut, Movitronic -digitaaliavaimet, lisävarustelun sekä Futronin latausasemat sähkö- ja hybridiajoneuvoille asennettuna. 

Parrotz-myyjä palvelee sinua sekä yrityksesi tarpeita.

 

Henkilökohtainen myyjäsi tuntee yrityksesi tarpeet ja oston yhteydessä voitte käydä läpi ja suunnitella tarvitsemanne palvelut sekä lisävarusteet ja me toimitamme täysin valmiin tuotteen yrityksellesi Avaimet käteen -palvelupakettina. Kun ensimmäinen ajoneuvo on suunniteltu, on vastaava paketti helppo toteuttaa myös yrityksesi seuraaviin ajoneuvoihin. Laajan yhteistyökumppaniverkostomme avulla myös autojen määräaikaishuollot ja muut korjaustoimenpiteet onnistuvat kauttamme kilpailukykyisillä hinnoilla ja nopealla aikataululla. Oston yhteydessä sinulla on myös mahdollisuus hankkia ajoneuvoosi erinomainen Parrotz-Turva joka takaa huolettomat kilometrit sopimuskauden ajaksi.

Tämä antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä siihen mikä on sinulle tärkeintä: yrityksesi ydintoiminnan pyörittämiseen sekä kehittämiseen. 

Laaja ja ammattitaitoinen yhteistyökumppaniverkostomme takaa, että ajoneuvon varustelu täyttää yrityksesi vaatimukset sekä laatustandardit. Toteutamme lisävarustelut ja mainosteippaukset nopealla aikataululla ja sinä saat keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat tarjouksen Avaimet käteen -paketista, ota yhteyttä ammattitaitoiseen myynti-tiimiimme ja voitte aloittaa yrityksesi seuraavan ajoneuvon suunnittelun jo tänään!

 

 

parrotz instagram
parrotz phone number

@parrotzsuomi

Ole osa Parrotz-tyyliä, tykkää ja seuraa meitä!

Tilaa Uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saat päivityksiä Suomen tyylikkäimmistä autoista