whatsapp icon

Auton ostaminen netistä

Auton ostaminen netistä on kuluttajille vaivaton ja varteenotettava vaihtoehto seuraavan ajoneuvon hankitaan. Yhä useampi suomalainen on joko ostanut tai harkinnut auton ostamista netistä. Tämä Parrotz-blogi kertoo miten auton ostaminen netistä onnistuu parhaiten.

parrotz hero

Auton ostaminen netistä

Auton ostaminen netistä on kuluttajille vaivaton ja varteenotettava vaihtoehto seuraavan ajoneuvon hankitaan. Yhä useampi suomalainen on joko ostanut tai harkinnut auton ostamista netistä. Auton ostaminen netistä on tehty nykyaikana kuluttajille helpoksi ja mikäs olisi sen mukavampaa kuin istua kotisohvalla, valita mieluinen ajoneuvo Parrotzin valikoimista ja odotella sen saapumista ilmaisella Parrotz-toimituksella kotipihaan tutustuttavaksi ja koeajattavaksi, jopa samana päivänä!

Tämä Parrotz-Blogi kertoo miten auton ostaminen netistä onnistuu parhaiten.

14 päivän tyytyväisyystakuu takaa mielenrauhan netistä ostetuille autoille.

Auton ostaminen netistä voi olla ensikertalaiselle jännittävä asia, mutta laissa säädetty 14 päivän palautusoikeus netistä tai etäkauppana ostetuille autoille takaa, että autoon voi tutustua rauhassa muutaman viikon ajan tutussa ympäristössä. Tämä antaa myös mahdollisuuden perehtyä ostettavaan autoon tarkemmin kuin tavallisella koeajolla, joka on yleensä vain maksimissaan muutamien tuntien mittainen tapahtuma.

Kahden viikon tyytyväisyystakuu alkaa siitä hetkestä, kun auto luovutetaan sinulle sovitussa paikassa ja sovittuna ajankohtana. Mikäli ostettu ajoneuvo ei syystä tai toisesta sovellukkaan tarpeisiisi, niin sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä myyjään ja sopia palautuksesta tai vaihdosta toiseen sinua kiinnostavaan yksilöön.

Auton ostaminen netistä on helppo ja turvallinen prosessi.

Voit ostaa tai varata auton kätevästi suoraan nettisivuiltamme. Tämän jälkeen Parrotz-tiimi on sinuun yhteydessä auton toimitukseen ja luovutukseen liittyvissä seikoissa. Parrotz-tiimi hoitaa kaiken puolestasi ja parhaassa tapauksessa pääset nauttimaan uudesta Parrotz-autostasi jo saman päivän aikana. Voit kysyä mitä ikinä autoon liittyen mieleesi tulee. Haluamme, että tiedät tarkalleen, mitä olet ostamassa.

Ensimmäiseksi myyjä ottaa sinuun yhteyttä haluamallasi tavalla, joko puhelimitse, sähköpostilla tai esimerkiksi whatsappin välityksellä. Mikäli ostettava ajoneuvo tulee rahoituksella tekee myyjä rahoitushakemuksen puolestasi ja hyväksytyn hakemuksen jälkeen voitte sopia sinulle parhaiten sopivan toimituspäivän, sijainnin ja kellonajan.

Kaikkien kaupantekoon liittyvien asiakirjojen, kuten rahoitushakemuksen sekä kauppakirjan allekirjoitukset hoituvat näppärästi sähköisellä allekirjoituksella, jotka varmennetaan esimerkiksi verkkopankin kautta tunnistautumalla.

Mikäli sinulta on tulossa auto vaihdossa, myyjä hinnoittelee vaihtoautosi etänä esimerkiksi lähettämiesi kuvien tai videon avulla, kysyy sinulta tarpeelliset tiedot autostasi ja kertoo hyvityshinnan.

Kun mahdollinen rahoitushakemus ja hyvityshinta vaihtoautosta on katsottu läpi ja hyväksytty, on aika siirtyä sopimaan sinulle sopivaa ajankohtaa ja paikkaa kotiintoimitukselle.

Ilmaisessa Parrotz-kotiintoimituksessa auto tuodaan sinulle haluamaasi paikkaan sinulle sopivana ajankohtana.

Ilmainen Parrotz-toimitus järjestetään toivomaasi osoitteseen joko Parrotz-rekalla tai kuljettajan toimesta, riippuen toimitusosoitteesta. Luovutuksen yhteydessä kuljettaja ottaa vastaan myös mahdollisen vaihto-autosi ja toimittaa sen veloituksetta myyjäliikkeelle.

Kuljettaja opastaa sinua mahdollisten papereiden täytössä ja sen jälkeen pääset suoraan nauttimaan uudesta Parrotz-autostasi. Uusi autosi on katsastettu, tarkastettu, huollettu asianmukaisesti ja mahdolliset toiset renkaat ovat autossa kyydissä. Se on kunnossa ja valmiina juuri sinua varten.

Tämä jälkeen sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin nauttia uudesta Parrotz-autostasi.

Kiinnostaako tai askarruttaako auton ostaminen netistä? Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 93 152 4140 ja Parrotz-tiimi vastaa mielellään kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin ja auttaa sinua seuraavan autosi ostamisessa.

 

Parrotz-tiimit palvelevat sinua Järvenpään Parrotz-Showroomilla osoitteessa Satukukanpolku 5D, 04430 Järvenpää sekä Lempäälän Parrotz-Showroomilla osoitteessa Areenakatu 7, 37570 Lempäälä.

parrotz instagram
parrotz phone number

@parrotzsuomi

Ole osa Parrotz-tyyliä, tykkää ja seuraa meitä!

Tilaa Uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saat päivityksiä Suomen tyylikkäimmistä autoista