whatsapp icon

Parrotz-Premium+Battery

Parrotz-Premium + Battery Lisäturvan ehdot

parrotz hero

Parrotz-Premium + Battery on voimassa korkeintaan siihen asti kun ajoneuvon ajomäärä saavuttaa 250 000km tai se saavuttaa 20-vuoden iän


Kun Sopimus on voimassa ja ajoneuvon ollessa alle 10-vuotias ja ajomäärä on alle 200 000km sisältyy kohtien 10.1.-10.11. komponentit niiden rikkoutuessa. Ajoneuvon ollessa alle 20-vuotias ja ajomäärä alle 250 000km sisältyy kohtien 10.B1.-10.B5. komponentit niiden rikkoutuessa. Se hetki ja se ajomäärä kun viasta tai korjaustarpeesta on ilmoitettu Fragukselle määrittää mikä sisältö sopimuksesta on voimassa. Sopimukseen ei sisälly kohdassa 11 kuvatut toimenpiteet/tapahtumat.

10.1. SEURAAVAT MOOTTORIN OSAT JA MOOTTORIELEKTRONIIKAN OSAT:


Moottorin sisäiset voidellut liikkuvat osat: männät, männänrenkaat, kiertokanget, kampiakseli,nokka-akselit, imu- ja pakoventtiilit, sekä niiden nostimet ja keinuvivut, akselien laakeroinnit, öljypumppu, jakoketju ja sen rattaat/kiristimet. Sylinterikansi ja moottorilohko vain mikäli vaatii uusinnan em. osien rikkoutumisesta johtuen. Polttoaineruiskutuksen- ja sytytysjärjestelmän ohjainlaitteet, sytytyspuolat, pyörintänopeustunnistimet, ilmanpaine- ja lämpötilatunnistimet, käynnistinmoottori ja latausgeneraattori. (ei esim. tiivisteet)

10.2. SEURAAVAT OHJAUSJÄRJESTELMÄN OSAT:


Tehostinpumppu, rattiakseli, ratti ja ohjausvaihde (ei esim. putket, tiivisteet, letkut tai asentotunnistimet)

10.3. SEURAAVAT JARRUJÄRJESTELMÄN OSAT:


Jarrupääsylinteri, jarrutehostin, jarrutusvoiman tehostin, jarrunestesäiliö, Abs-hydrauliaggregaatti, Abs-anturi ja Abs-järjestelmän elektroninen ohjainlaite (ei esim. abs-kehät, jarrusatulat, jarrusylinterit, jarruputket, levyt, palat, kengät tai käsijarru)

10.4. SEURAAVAT VOIMANSIIRRON OSAT:


Vaihdelaatikon sisäiset voidellut liikkuvat osat ja vaihdelaatikon elektroniikka. Etu- ja takavetopyörästön sisäiset voidellut liikkuvat osat. Vetoakselit ja niiden nivelet (ei suojakumit). Kardaani ja sen tukilaakerit (ei tasapainotus). Nelivedon alennusvaihteisto, jakovaihteisto, lukot ja kytkimet. Kytkinsylinterit, kytkinlaakeri, kytkinlevy, painelevy ja vauhtipyörä. (ei esim. kuluma, tiivisteet, putket)

10.5. SEURAAVAT AHTIMIEN OSAT:

Turboahdin, kompressoriahdin, ahtopaineensäädin ja välijäähdytin (ei esim. putket)

10.6. SEURAAVAT POLTTOAINEJÄRJESTELMÄN OSAT:


Polttoaineen siirtopumppu, ruiskutuspumppu, imusarja, kaasuläppäkotelo, ruiskutussuuttimet, ilmamassamittari, lambda-, paine-, ja lämpöanturit, polttoainetankin anturit (esim. ei lisäainejärjestelmät-, kuten AdBlue tai vastaavat, putkistot, suodattimet, tiivisteet)

10.7. SEURAAVAT PAKOKAASUJÄRJESTELMÄN OSAT:


Pakosarja, EGR-venttiili, EGR-lauhdutin, Nox-, paine-, lämpöanturit ja pakoputkisto, (poislukien katalysaattori ja hiukkassuodatin)

10.8. SEURAAVAT MOOTTORIN JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄN OSAT:


Termostaatti, termostaattikotelo, vesipumppu (ei vuoto), jäähdytinkenno, jäähdytinkennon puhallinmoottori ja lämpötunnistin (ei esim. putket, tiivisteet tai letkut)

10.9. SEURAAVAT TURVALAITTEIDEN OSAT:


Turvatyynyt, törmäys/kiihtyvyystunnistimet, sekä niiden kaapelit ja liittimet. Turvavöiden lukot ja esikiristimet. Rattilukko, virtalukko ja avaimenlukulaite. (Ei esim. city safety tai vastaavat ennakoivat turvajärjestelmät).

10.10. SEURAAVAT MUKAVUUSLAITTEIDEN OSAT:


Lasinnostimen vivusto, -katkaisijat, -moottorit. Keskuslukituksenavain, -vastaanotin, -moottorit, -lukot ja -vivusto. Kattoluukun moottori (ei sen kiskot, tiivisteet, katkaisijat, lamellit, verhot). Ulkopeilien moottorit. Vakionopeudensäätimen viiksi, -katkaisijat, -tutka ja -poljintunnistimet. Vilkkujen-, ajovalojen-, sekä lasinpyyhkijöiden katkaisijat. Tuuli- ja takalasinpyyhkijän moottori (ei esim. vivustot, pesulaitteet). Mukavuuslaitteiden ohjainlaite. Mittaristot (ei ledit/polttimot/diodit/näytöt). Ilmastoinnin kompressori, -kuivain, -elektroninen ohjainlaite, -tuuletinmoottori, -höyrystin, -säätöpaneeli, matkustamon lämmityslaitteen kenno, (ei esim. putket, letkut, tiivisteet, liitokset, desinfioinnit, täytöt).

10.11. SEURAAVAT SÄHKÖAJOMOOTTORIEN JA HYBRIDIJÄRJESTELMÄN OSAT:Sähköajomoottori ja sen ohjainlaite. DC/AC ja DC/DC muunnin. Ajoneuvon sisäinen laturi. Korkeajänniteakku (ei kapasiteetin aleneminen). Korkeajänniteakun jäähdytysjärjestelmä (ei esim. putket, tiivisteet tai letkut)

Sopimuksen sisältö ajoneuvon ollessa yli 10-, mutta alle 20-vuotias ja/tai sen ajomäärä yli 200 000km, mutta alle 250 000km:

10.B1. SEURAAVAT MOOTTORIN OSAT JA MOOTTORIELEKTRONIIKAN OSAT:


Moottorin sisäiset voidellut liikkuvat osat: männät, männänrenkaat, kiertokanget, kampiakseli, nokka-akselit, imu- ja pakoventtiilit, sekä niiden nostimet ja keinuvivut, akselien laakeroinnit, öljypumppu, jakoketju ja sen rattaat/kiristimet. Sylinterikansi ja moottorilohko vain mikäli vaatii uusinnan em. osien rikkoutumisesta johtuen. Polttoaineruiskutuksen- ja sytytysjärjestelmän ohjainlaitteet, käynnistinmoottori ja latausgeneraattori. (ei esim. tiivisteet)

10.B2. SEURAAVAT OHJAUSJÄRJESTELMÄN OSAT:


Tehostinpumppu, rattiakseli, ohjausvaihde (ei esim. putket, tiivisteet, letkut tai asentotunnistimet)

10.B3. SEURAAVAT JARRUJÄRJESTELMÄN OSAT:


Jarrupääsylinteri, jarrutehostin, jarrutusvoiman tehostin, jarrunestesäiliö, Abs-hydrauliaggregaatti ja Abs-järjestelmän elektroninen ohjainlaite (ei esim. abs-kehät/tunnistimet, jarrusatulat, jarrusylinterit, jarruputket, levyt, palat, kengät tai käsijarru)

10.B4. SEURAAVAT VOIMANSIIRRON OSAT:


Vaihdelaatikon sisäiset voidellut liikkuvat osat (ei elektroniikka, mekatroniikka, tiivisteet, putket, kuoret), taka-akselin tasauspyörästön sisäiset voidellut liikkuvat osat (ei elektroniikka, tiivisteet, putket, kuoret)

10.B5. SEURAAVAT SÄHKÖAJOMOOTTORIEN JA HYBRIDIJÄRJESTELMÄN OSAT:Sähköajomoottori ja sen ohjainlaite. DC/AC ja DC/DC muunnin.

11. SOPIMUKSEEN SISÄLTYMÄTTÖMÄT TOIMENPITEET JA KULUT


Sellaisten osien tai komponenttien korjaukset ja uusinnat, joita ei ole nimetty Sopimuksen kohdassa 10., sekä viat tai korjaus/huoltotoimenpiteet, joiden syynä on suoraan tai epäsuorasti korroosio, tulipalo, vesivaurio, varkaus, onnettomuus, kolarit ja muut vahingot, puutteellinen huolto, lainrikkomus, ylikuumentuminen, vuoto, jäätyminen, ajoneuvon rakennemuutokset, väärinkäyttö, käyttövirhe tai muu ulkopuolinen vaikutus, sekä korjaukset joiden syy, aiheuttaja tai oire on lisääntynyt moottoriöljynkulutus, karsta tai muu likaantuminen, hinaukset, sijaisautot, majoitukset, kuljetukset, ajoneuvon huollon- tai korjauksen laiminlyönnistä syntyvät seurannaiskustannukset, letkut, putket, niiden liittimet tai liitokset, tiivisteet kuten stefat, suojakumit, o-renkaat ja muut tiivisteet(myös sylinterikannen tiiviste), puhdistukset, pesut, säädöt, voitelut, päivitykset tai ohjelmoinnit, Ajoneuvon ohjekirjan mukaiset määräaikaiset huollot ja muu normaali ylläpito, kitkapintojen kulumasta aiheutuvat toimenpiteet, kuten jarrupalojen, -levyjen, kytkinlevyjen uusinnat, alustan-, ohjauksen- ja jousituksen osien, kuten tukivarsien, helojen, puslien, pyöränlaakerien, renkaiden, vanteiden, raidetangonpäiden, koiranluiden, vakaajoiden, iskunvaimentimien, jousien, aktiivijousituksen (esim. ilma), istuin-, lasin-, peilin-, lohko-, säteily- tai lisälämmittimien, istuimien, niiden verhoiluiden, vivustojen ja säätömekanismien, sisustan verhoilun, -paneelien, -kahvojen, -luukkujen, peitelevyjen, -koristeiden, -listojen, 12V akkujen, kaiken tyyppisten akkujen kapasiteetin heikentyminen, sytytys- tai hehkutulppien, Ajoneuvojen polttoainejärjestelmien, joiden käyttövoima on muu kuin bensiini tai diesel, hihnojen, niiden kiristimien, vaijereiden, ohjaimien, laahaimien tai rullien, umpioiden, niihin liittyvän elektroniikan -tai mekaniikan, sekä polttimoiden (niiden tyypistä riippumatta), johtojen, johtosarjojen, kaapeleiden, liittimien (pl. airbag), varokkeiden, releiden sekä niiden rasioiden tai koteloiden, AV-laitteistojen, kuten kaiuttimien, puhelimien, navigointilaitteiden, soittimien, antennien, näyttöjen, kameroiden, etäisyystunnistimien tai muiden kommunikaatiovarusteiden korjaukset tai uusinnat eivät sisälly tähän Sopimukseen. Sopimus ei sisällä Sopimukseen sisältyvän komponentin rikkoutumisesta aiheutunutta seurannaisvauriota, eikä sellaista tapahtumaa, jossa Sopimukseen sisältymätön tekijä tai komponentti aiheuttaa Sopimukseen sisältyvän komponentin rikkoutumisen.
Muut mahdolliset kulut tai toimenpiteet, joiden ei ole nimenomaisesti sovittu kuuluvan tämän Sopimuksen soveltamisalan piiriin eivät sisälly Sopimukseen. Myöskään tuoteparannukset, tehdastakuiden, vakuutusten ja vastaavien vastuuperusteiden piiriin kuuluvat viat ja niiden korjaukset, ja huolto/korjaustoimenpiteet, joiden suorittamiseen on syntynyt tarve ennen tämän Sopimuksen alkamista eivät sisälly Sopimukseen.

parrotz instagram
parrotz phone number

@parrotzsuomi

Ole osa Parrotz-tyyliä, tykkää ja seuraa meitä!

Tilaa Uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saat päivityksiä Suomen tyylikkäimmistä autoista