whatsapp icon

Parrotz-Electric

Parrotz-Electric Lisäturvan ehdot

parrotz hero

Parrotz-Electric on voimassa korkeintaan siihen asti kun ajoneuvon ajomäärä saavuttaa 250 000km tai se saavuttaa 20-vuoden iän


Kun Sopimus on voimassa ja ajoneuvon ollessa alle 10-vuotias ja ajomäärä on alle 200 000km sisältyy kohtien 10.1.-10.9. komponentit niiden rikkoutuessa. Ajoneuvon ollessa alle 20-vuotias ja ajomäärä alle 250 000km sisältyy kohtien 10.B1.-10.B5. komponentit niiden rikkoutuessa. Se hetki ja se ajomäärä kun viasta tai korjaustarpeesta on ilmoitettu Fragukselle määrittää mikä sisältö sopimuksesta on voimassa. Sopimukseen ei sisälly kohdassa 11 kuvatut toimenpiteet/tapahtumat.

10.1 SEURAAVAT SÄHKÖAJOMOOTTORIEN OSAT:Sähköajomoottori ja sen ohjainlaite.

10.2. SEURAAVAT OHJAUSJÄRJESTELMÄN OSAT:


Tehostinpumppu, rattiakseli, ratti ja ohjausvaihde (ei esim. putket, tiivisteet, letkut tai asentotunnistimet)

10.3. SEURAAVAT JARRUJÄRJESTELMÄN OSAT:


Jarrupääsylinteri, jarrutehostin, jarrutusvoiman tehostin, jarrunestesäiliö, Abs-hydrauliaggregaatti, Abs-anturi ja Abs-järjestelmän elektroninen ohjainlaite (ei esim. abs-kehät, jarrusatulat, jarrusylinterit, jarruputket, levyt, palat, kengät tai käsijarru)

10.4. SEURAAVAT VOIMANSIIRRON OSAT:


Vetoakselit ja niiden nivelet (ei suojakumit).

10.5. SEURAAVAT AKUN OSAT:


Sähköauton korkeajänniteakku, ei 12V akku/akut

10.6. SEURAAVAT LATAUSJÄRJESTELMÄN OSAT:


DC/AC ja DC/DC muunnin. Ajoneuvon sisäinen korkeajänniteakunlaturi (ei latausjohdot tai ulkoinen laturi/latausasema)

10.7. SEURAAVAT JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄN OSAT:


Korkeajänniteakkujen jäähdytysjärjestelmä (ei esim. putket, tiivisteet tai letkut)

10.8. SEURAAVAT TURVALAITTEIDEN OSAT:


Turvatyynyt, törmäys/kiihtyvyystunnistimet, sekä niiden kaapelit ja liittimet. Turvavöiden lukot ja esikiristimet. Rattilukko, virtalukko ja avaimenlukulaite. (Ei esim. city safety tai vastaavat ennakoivat turvajärjestelmät).

10.9. SEURAAVAT MUKAVUUSLAITTEIDEN OSAT:


Lasinnostimen vivusto, -katkaisijat, -moottorit. Keskuslukituksenavain, -vastaanotin, -moottorit, -lukot ja -vivusto. Kattoluukun moottori (ei sen kiskot, tiivisteet, katkaisijat, lamellit, verhot). Ulkopeilien moottorit. Vakionopeudensäätimen viiksi, -katkaisijat, -tutka ja -poljintunnistimet. Vilkkujen-, ajovalojen-, sekä lasinpyyhkijöiden katkaisijat. Tuuli- ja takalasinpyyhkijän moottori (ei esim. vivustot, pesulaitteet). Mukavuuslaitteiden ohjainlaite. Mittaristot (ei ledit/polttimot/diodit/näytöt). Ilmastoinnin kompressori, -kuivain, -elektroninen ohjainlaite, -tuuletinmoottori, -höyrystin, -säätöpaneeli, matkustamon lämmityslaitteen kenno, (ei esim. putket, letkut, tiivisteet, liitokset, desinfioinnit, täytöt).

Sopimuksen sisältö ajoneuvon ollessa yli 10-, mutta alle 20-vuotias ja/tai sen ajomäärä yli 200 000km, mutta alle 250 000km:

10.B1. SEURAAVAT SÄHKÖAJOMOOTTORIEN OSAT:


Sähköajomoottori ja sen ohjainlaite.

10.B2. SEURAAVAT OHJAUSJÄRJESTELMÄN OSAT:


Tehostinpumppu, rattiakseli ja ohjausvaihde (ei esim. putket, tiivisteet, letkut tai asentotunnistimet)

10.B3. SEURAAVAT JARRUJÄRJESTELMÄN OSAT:


Jarrupääsylinteri, jarrutehostin, jarrutusvoiman tehostin, jarrunestesäiliö ja Abs-hydrauliaggregaatti (ei esim. abs-kehät, tunnistimet, jarrusatulat, jarrusylinterit, jarruputket, levyt, palat, kengät tai käsijarru)

10.B4. SEURAAVAT VOIMANSIIRRON OSAT:


Vetoakselit ja niiden nivelet (ei suojakumit)

10.B5. SEURAAVAT JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄN OSAT:


Korkeajänniteakkujen jäähdytysjärjestelmä (ei esim. putket, tiivisteet tai letkut)

11. SOPIMUKSEEN SISÄLTYMÄTTÖMÄT TOIMENPITEET JA KULUT


Sellaisten osien tai komponenttien korjaukset ja uusinnat, joita ei ole nimetty Sopimuksen kohdissa 10.1-10.9 tai 10.B1-10.B5, sekä viat tai korjaus/huolto- toimenpiteet, joiden syynä on suoraan tai epäsuorasti korroosio, tulipalo, vesivaurio, varkaus, onnettomuus, kolarit ja muut vahingot, puutteellinen huolto, lainrikkomus, ylikuumentuminen, vuoto, jäätyminen, ajoneuvon rakennemuutokset, väärinkäyttö, käyttövirhe tai muu ulkopuolinen vaikutus, hinaukset, sijaisautot, majoitukset, kuljetukset, ajoneuvon huollon- tai korjauksen laiminlyönnistä syntyvät seurannaiskustannukset, letkut, putket, niiden liittimet tai liitokset, tiivisteet kuten stefat, suojakumit, o-renkaat ja muut tiivisteet, puhdistukset, pesut, säädöt, voitelut, päivitykset tai ohjelmoinnit, Ajoneuvon ohjekirjan mukaiset määräaikaiset huollot ja muu normaali ylläpito, kitkapintojen kulumasta aiheutuvat toimenpiteet, kuten jarrupalojen, -levyjen uusinnat, alustan-, ohjauksen- ja jousituksen osien, kuten tukivarsien, helojen, puslien, pyöränlaakerien, renkaiden, vanteiden, raidetangonpäiden,
koiranluiden, vakaajoiden, iskunvaimentimien, jousien, aktiivijousituksen (esim. ilma), istuin-, lasin-, peilin-, säteily- tai lisälämmittimien, istuimien, niiden verhoiluiden, vivustojen ja säätömekanismien, sisustan verhoilun, -paneelien, -kahvojen, -luukkujen, peitelevyjen, -koristeiden, -listojen, 12V akkujen, korkeajänniteakkujen kapasiteetin aleneminen, umpioiden, niihin liittyvän elektroniikan -tai mekaniikan, sekä polttimoiden (niiden tyypistä riippumatta), johtojen, johtosarjojen, kaapeleiden, liittimien (pl. airbag), varokkeiden, releiden sekä niiden rasioiden tai koteloiden, AV-laitteistojen, kuten kaiuttimien, puhelimien, navigointilaitteiden, soittimien, antennien, näyttöjen, kameroiden, etäisyystunnistimien tai muiden kommunikaatiovarusteiden korjaukset tai uusinnat eivät sisälly tähän Sopimukseen. Sopimus ei sisällä Sopimukseen sisältyvän komponentin rikkoutumisesta aiheutunutta seurannaisvauriota, eikä sellaista tapahtumaa, jossa Sopimukseen sisältymätön tekijä tai komponentti aiheuttaa Sopimukseen sisältyvän komponentin rikkoutumisen.
Muut mahdolliset kulut tai toimenpiteet, joiden ei ole nimenomaisesti sovittu kuuluvan tämän Sopimuksen soveltamisalan piiriin eivät sisälly Sopimukseen. Myöskään tuoteparannukset, tehdastakuiden, vakuutusten ja vastaavien vastuuperusteiden piiriin kuuluvat viat ja niiden korjaukset, ja huolto/korjaustoimenpiteet, joiden suorittamiseen on syntynyt tarve ennen tämän Sopimuksen alkamista eivät sisälly Sopimukseen.

Ajoneuvon ollessa alle 10-vuotias ja ajomäärään alle 200 000km Sopimukselle voi kohdistua kuluja korkeintaan 6000€ sis. alv/vuosi.
Ajoneuvon ollessa yli 10-vuotias ja/tai ajomäärään yli 200 000km Sopimukselle voi kohdistua kuluja korkeintaan 3000€ sis. alv/vuosi.

parrotz instagram
parrotz phone number

@parrotzsuomi

Ole osa Parrotz-tyyliä, tykkää ja seuraa meitä!

Tilaa Uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saat päivityksiä Suomen tyylikkäimmistä autoista